Fostul manager o acuză pe Mariah Carey: „Defila prin fața mea în pielea goală”

După ce a fost acuzată de fostul ei bodyguard de hărțuire sexuală, dar și de faptul că îi datorează peste 200.000 de dolari, Mariah Carey este acum în plin scandal cu fostul manager, o femeie pe nume Stella Bulochnikov.

Se pare că Mariah urmează să fie dată în judecată de fostul său manager pe motiv de hărțuire sexuală și încălcarea contractului de muncă, femeia fiind odată foarte bună prietenă cu diva, chiar o confidentă a ei. Fostul manager al cântăreței, Stella Bulochnikov, le-a adus avocaților lui Mariah la cunoștință că  intenționează să intenteze un proces împotriva lui Mariah, în vârstă de 48 de ani.

Conform TMZ, Bulochnikov susține și că Mariah „defila în mod constant goală prin fața ei”, iar nuditatea aceasta de care cântăreața dădea dovadă se încadrează la „hărțuire sexuală”. Cu toate acestea, reprezentanții cântăreței au negat categoric acuzațiile, numindu-le „nefondate”. Stella a reclamat și că Mariah a încălcat Legile drepturilor civile din SUA.

Se pare că fosul manager a avut un contract de 3 ani cu Carey, acesta fiind reziliat de curând, iar asta ar fi dus la acuzațiile grave împotriva artistei. Ea se plânge de faptul că Mariah pur și simplu nu purta haine în jurul ei și că defila în pielea goală, dar ar fi făcut și gesturi sexuale în prezența ei. De asemenea, aceeași sursă le povestit jurnaliștilor de la TMZ că Mariah are o problemă cu abuzul de substanțe și că de multe ori nu lua medicamentele pentru tratarea tulburării bipolare.

Săptămâna trecută, Mariah a recunoscut că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în 2001, dar că ține boala  sub control, în timp ce Stella mărturisește că asta este doar una dintre marile probleme ale vedetei. Mai mult, Stella pretinde că a fost concediată în mod incorect și că diva îi datorează în continuare mulți bani.

Citește și: Mariah Carey și-a hărțuit sexual bodyguardul? Acesta amenință că o dă în judecată!

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA