Fostul soț al Mariah Carey, față-n față cu actualul iubit al cântăreței?

E o situație pe care mai toți ar evita-o, însă nu și Nick Cannon, tatăl copiilor cântăreței.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 18:  Singer-actress Mariah Carey and TV personality Nick Cannon attend the 20th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 18, 2014 in Los Angeles, California.  (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
Mariah și Nick, pe vremea când formau un cuplu

Se pare că Mariah Carey și fostul ei soț, Nick Cannon, au păstrat o relație amiabilă chiar dacă relația lor amoroasă a ajuns la sfârșit. De aceea, Nick a declarat că nu are nicio problemă în a-l întâlni pe cel care o face fericită acum pe fosta lui soție.

Cei doi au apărut la o gală recentă împreună, destul de emoționați
Mariah și noul ei iubit, James Packer

Nick Cannon a fost invitatul lui Ellen în cadrul show-ului ei, iar aceasta a profitat de ocazie pentru a-l trage de limbă cu privire la relația dintre el și actualul iubit al fostei sale soții. Astfel, întrebat dacă el și James Packer s-au întâlnit deja, Nick a declarat că nu încă, dar că și-ar dori ca acest lucru să se întâmple. De admirat și de înțeles, având în vedere că gemenii lui petrec destul de mult timp în compania miliardarului. ”Nu. Dar îmi doresc. Cred că ar fi tare. Am vorbit despre asta, și cred că ar fi ok”, a declarat Nick.

2ED8686F00000578-3335889-Celebrating_with_family_After_her_stint_in_the_festivities_46_ye-m-1_1448602779622
Au petrecut Ziua Recunoștinței împreună, însă actualul iubit al cântăreței a lipsit

De asemenea, Nick a confirmat că el și Mariah și-au petrecut Ziua Recunoștinței împreună, de dragul copiilor lor, pe care încearcă să-i facă tot timpul prioritatea numărul 1 în viața lor. ”Este o sărbătoare de familie, iar noi vom fi întotdeauna o familie.”, i-a mărturisit Nick lui Ellen.

Nick a făcut și o dezvăluire interesantă despre viața lui intimă. Acesta a declarat că nu e pregătit pentru a avea o nouă relație amoroasă, asta deși noi l-am văzut zilele trecute cu fosta nevastă a lui Eddie Murphy. ”Nu sunt pregătit pentru asta.”, a răspuns Nick atunci când Ellen l-a întrebat dacă are o nouă iubire.

Exclusive... 51922526 Actor Nick Cannon spotted out in West Hollywood, California with his rumored girlfriend, Nicole Murphy on December 4, 2015.  The two went to dinner and then looked at some furniture. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
Nick Cannon și Nicole Murphy au fost văzuți luând masa împreună și apoi intrând într-un magazin de mobilă

Cu toate acestea, Nick a dezvăluit că nu duce lipsă de atenție din partea femeilor: ”Nu aș putea spune că-mi dau întâlnire. Adică, am prietene și petrecem timpul împreună, însă nu sunt pregătit pentru nimic serios”, a spus Nick în încheierea acestui interviu.INAPOI LA PRIMA PAGINA