Fostul star „Baywatch”, David Hasselhoff, parcă întinerește alături de iubita sa cu 27 de ani mai tânără

A jucat în unul dintre cele mai populare seriale TV, „Baywatch”, între 1991 și 2001 și este supranumit „The Hoff”.  El a fost și încă este unul dintre cei mai doriți bărbați de la Hollywood, având în palmares și un record în acest sens în Cartea recordurilor Guiness ca cel mai privit bărbat de la TV.

El era cel mai urmărit bărbat de la TV.

Fostul star din „Baywatch”, David Hasselhoff, arată incredibil de bine la vârsta de 64 de ani, alături de logodnica sa Hayley Roberts, cu 27 de ani mai tânără. Cei doi au avut un weekend plin de euforie și au apărut împreună pe o plajă din Miami.

Au mers de mână ca doi îndrăgostiți. (splash)

Starul, care joacă un rol în noul film „Baywatch”, a apărut de mână cu logodnica sa Hayley Roberts, cu care formează un cuplu adorabil de ani buni, relație care a rezistat în ciuda criticilor care se referă la diferența de vârstă dintre cei doi. Cu așa o frumusețe la braț, nu este de mirare că David, 64 de ani, parcă întinerește pe zi ce trece. Are lângă el o blondă tânără, frumoasa, la apariția căreia nu are cum să nu-ți sară inima din piept.

Au renunțat la încălțările incomode pentru o plimbare pe plajă. (Splash)

Spre deosebire de scenele foarte sexy din filmul în care a jucat alături de Pamela Anderson și alte femei sex-simbol, starul din „Baywatch” pare acum din în ce în mai îndrăgostit de iubita sa. În timp ce în una din zile a fost surprins de mâna cu logonica, amândoi purtând ținute sport – el într-un tricou galben, iar ea în alb și negru, cu picioarele tonifiate la vedere – mai târziu cei doi au schimbat outfiturile, fiind ceva mai eleganți. În timp ce Hayley a purtat o superbă rochie mini și ochelari de soare, David a ales o pereche de pantaloni albi și un tricou negru, renunțând la sacou, dar și la încălțările casual pentru o plimbare cu picioarele prin nisipul fin.

Ei formează unul dintre cele mai nonconformiste și mai frumoase cupluri, în ciuda diferenței de vârstă.

Foto: Getty, SplashINAPOI LA PRIMA PAGINA