FOTO Alexandru Ciucu a aniversat 5 ani de când a devenit furnizor al Casei Regale

În prezenţa Alteţei Sale Regale Principesa Maria, designerul român a marcat momentul printr-un eveniment exclusivist.

Principesa-Maria-Alexandru-Ciucu-5-ani-Casa-Regala
Principesa Maria şi Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu a fost numit furnizor al Casei Regale a României în anul 2010, iar in anul 2013 a fost ridicat la rangul de maestru, mulţumită creaţiilor sale vestimentare şi a serviciilor de înaltă croitorie oferite.

Designerul de costume bărbăteşti a realizat în ultimii cinci ani vestimentaţii pentru MS Regele Mihai şi ASR Principele Radu. La nivel internaţional, Principele Albert de Monaco şi Simeon, Regele Bulgarilor, au ales să poarte costume realizate la comandă de Alexandru Ciucu.

Aşa se face că, în această toamnă, Alexandru Ciucu a aniversat 5 ani de când a primit acest titlu în cadrul unei recepţii desfăşurate în Sala Concerto a Grand Hotel Continental Bucureşti.

Alexandru-Ciucu-5-ani-Casa-Regala-2
Seară specială marca Ciucu la Hotelul Continental.

El şi-a început discursul propunându-le invitaţilor un moment de reculegere în amintirea celor care şi-au pierdut viaţa în clubul Colectiv. „Alteţă Regală, dragi prieteni, traversăm o perioadă tristă. Ne-am gandit cu toţii în ultimele săptămâni la victimele din Colectiv şi empatizăm cu cei care se zbat să supravieţuiască. Pentru cei care s-au ridicat la cer aş dori să păstrăm un moment de reculegere”, a spus designerul.

În cadrul recepţiei, Alexandru Ciucu a povestit cum a devenit furnizor al Casei Regale, ajutat chiar de persoanele care au fost direct implicate în acest proces. În incheiere, actorul Horatiu Malaele s-a exprimat asupra carierei designerului, printr-un monolog conceput în stilul său inconfundabil, explicând, în stil satiric, „cum este să fii şi să nu fii îmbrăcat de la Alexandru Ciucu”.

Horatiu-Malaele-Alexandru-Ciucu-5-ani-Casa-Regala-2
Horaţiu Mălăele

Printre invitaţii prezenţi la eveniment s-au aflat Maia Morgenstern, Gabriel Cotabiţă, Carmen Negoiţă, Virgil Ianţu, Vlad Miriţă şi Andrei Nourescu.

Invitati-Alexandru-Ciucu-5-ani-Casa-Regala-1
Horaţiu Mălăele, Virgil Ianţu, Andrei Nourescu şi Alexandru Ciucu


INAPOI LA PRIMA PAGINA