FOTO Gemenele lui Ronnie Wood sunt pur și simplu adorabile. Deja i-au cucerit pe fanii tatălui lor

Fetele gemene ale lui Ronnie Wood sunt absolut superbe. Pentru Gracie Jane și Alice Rose, cel de-al cincilea și al șaselea copil al componentului trupei Rolling Stones, se apropie prima zi de naștere, pe 30 mai.  Așa că  faimosul lor tată le-a făcut vedete și în reviste, nu doar pe Instagram.

Sally, Ron și gemenele, împreună în primul lor pictorial.

De curând, familia Wood a apărut pe coperta revistei Hello, iar rockerul în vârstă de 69 de ani a declarat că se consideră cel mai norocos om și că adoră să leneveasă în pat cu gemenele și cu soția sa, Sally. Timpul petrecut în familie consideră că este raiul pe pământ.

Ronnie și Sally par a fi părinții perfecți, iar în această ședință foto apar cu zâmbetul pe buze, ținându-le în brațe pe micuțele familiei. În ciuda stilului de viață de rocker de succes, componentul  Rolling Stones a mărturisit că adoră să petreacă timpul cu soția și cu cele două fete. Așa că, Ronnie ia adesea cu asalt social media pentru a-și ține fanii la curent cu ultimele trăsnăi ale prichindeilor săi. Uite cât de adorabile sunt Gracie Jane și Alice Rose!

Foto: Instagram, Hello MagazineINAPOI LA PRIMA PAGINA