FOTO Ce vedete au participat la protestul din București

Sub sloganul „E ziua-n care noi, românii, vrem schimbare!“, mai multe vedete au hotărât să ia atitudine și să se alăture bucureștenilor în marșul organizat pentru victimele din clubul Colectiv.

03-noiembrie-2015-manifestatia-de-la-Piata-Victoriei-32
Vedetele au luat atitudine.

Smiley, Delia, Inna, Virgil Ianţu, Krem (Razvan Alexe), Cabral, Andreea Raicu, Lucian Mândruță și jurnaliștii Claudiu Pândaru, Vlad Petreanu și Robert Turcescu sunt doar câteva dintre vedetele care au participat, marți noapte, la protestul din București care a adunat peste 25.000 de oameni, care au cerut demisiile premierului Victor Ponta, primarului Piedone și ministrului Gabriel Oprea, fiind scandalizaţi și revoltați de tragedia care s-a produs la clubul Colectiv. Manifestanţii au protestat în faţa Guvernului, Ministerului de Interne, Parlamentului şi Primăriei Sectorului 4. A fost cel mai mare protest din ultimii ani.

Smiley a participat, marţi seară, la amplul protest din Capitală. Cântăreţul în vârstă de 32 de ani s-a alăturat celor peste 30.000 de manifestanţi care au scandat împotriva premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea, dar şi a primarului Sectorului 4, Cristian „Piedone“ Popescu. „E ziua-n care noi, românii, vrem schimbare!“, a scris artistul pe contul său de Facebook, în dreptul unei fotografii cu mulţimea.

Smiley
Smiley a fost în mijlocul evenimentelor.

Cabral a relatat pe blogul său despre dinamica marșului dedicat victimelor din clubul Colectiv.

Cabral 03-noiembrie-2015-manifestatia-de-la-Piata-Victoriei-38
Cabral a avut prieteni între victimele de la clubul Colectiv.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA