FOTO Michelle și Barack Obama, momente de tandrețe în ultima zi la Casa Albă

Citeste tot despre:

,

Ultima zi la Casa Albă a fost emoționantă pentru soții Obama. Pentru ultima dată în calitate de Primă Doamnă și de Președinte, Michelle și Barack au completat albumul celor mai frumoase amintiri din ultimii lor 8 ani cu o serie de momente tandre care au făcut deliciul publicului. 

GettyImages-632185196

În așteptarea soților Donald și Melania Trump la Casa Albă, Barack a sărutat-o pe obraz pe Michelle, iar ea, atentă, i-a aranjat sacoul și a zâmbit.

Inauguration ceremony in Washington, D. C.

După depunerea jurământului de către Donald Trump, Barack și Michelle Obama au părăsit oficial Casa Albă. Ei au stat în picioare pe treptele plouate ale Capitoliului, Barack într-un costum clasic, palton negru și cravată albastru, iar Michelle într-o rochie simplă, curea la mijloc și  haină asortată pe deasupra, asteptând să plece către Palm Springs, California. Acolo vor sta timp de câteva zile în vacanță, după care se vor întoarce în Washington D.C, unde au închiria o casă.

În așteptarea elicopterului, Obama a făcut un gest simplu, dar care a emoționat pe toată lumea – a sărutat mâna soției sale. Momentul a servit ca un mulțumesc pentru că Michelle i-a stat alături și împreună au reușit să facă atât de multe lucruri timp de 8 ani la Casa Albă.

FOTO: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA