FOTO Mihaela Rădulescu, fără lenjerie intimă la Monaco

Mihaela-Radulescu
O rochie fabuloasă pe un trup impecabil.

Ieri, vedeta a fost gazda galei Global Citizen Forum, iar ținuta ei cu decupaje și decolteu generos a creat rumoare.

Mihaela Rădulescu a făcut ce știe ea mai bine să facă: să prezinte și să stârnească controverse. În ceea ce privește prezentarea, experienţa de/a fi gazda Galei Global Citizen Forum a fost una extraordinară pentru Mihaela. Acolo a avut ocazia să se întâlnească cu oameni celebri care au avut succes la nivel mondial.

„La Gala pe care am prezentat-o în Monaco, Global Citizen Forum, am avut clipe sublime la întâlnirea, fie şi pentru câteva minute, cu oameni care scriu pagini din istoria contemporană, oameni care fac lucruri grozave pentru semenii lor, artişti de talie mondială, personalităţi ca generalul Wesley Clark sau Kofi A. Annan. (…) Mi-a ieşit. După felicitările primite de la dl. Kofi. A. Annan şi de la organizatori, după pupăturile de la invitaţii din atâtea ţări, cred că mi-a ieşit chiar… miunat“, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa.

Mihaela-Radulescu-fara-lenjerie-intima
Mihaela și prietena sa, Anto.

Cât privește controversa, aceasta este legată de ținuta pe care a purtat-o, o rochie cu decolteu generos și cu transparențe laterale, care a dat de bănuit faptul că Mihaela a renunțat la a mai purta lenjerie intimă, pentru a pune în valoare cât mai mult rochia.

Și, deși mulți au observat acest detaliu, nu s-a vorbit prea mult pe marginea acestui subiect, căci Mihaela a făcut o figură frumoasă și a donat onorariul primit pentru prezentare cauzei refugiaţilor, lăudând totodată donaţia pe care a făcut-o și partenerul său de viaţă, Felix Baumgartner. Acesta şi-a scos la licitaţie online costumul cu care a traversat Canalul Mânecii şi a donat banii aceleiaşi cauze.

11250085_1476615739313097_3819522488739187421_n
Un moment de contemplare.

Foto: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA