Fotografia controversată a soției lui Alec Baldwin, după a treia naștere

În ultimii ani, s-a tot pus accent pe cât de repede poți reveni la silueta de dinaintea sarcinii. E drept, este o imagine pe care, de cele mai multe ori, celebritățile o promovează prin postări în social media sau prin interviuri în presă în care susțin că-n doar câteva săptămâni sau luni au revenit la kilogramele de dinaintea sarcinii.

hilaria-baldwin
Zilele trecute, Hilaria i-a dat naștere micuțului Leonardo

Și cum toată această acțiune devine frustrantă pentru femeile de rând, unele celebrități s-au gândit să vorbească deschis despre perioada de după sarcină și despre kilogramele nedorite.

Hilaria Baldwin, de exemplu, soția actorului Alec Baldwin, care a născut, natural, acum câteva zile, s-a gândit să posteze o fotografie pe Instagram, surprinsă la doar 24 de ore de la naștere. Prin imaginea respectivă, instructorul de yoga a dorit să arate că a rămas cu ceva burtică după  naștere și că acele kilograme în plus nu au dispărut peste noapte, așa cum lasă să se înțeleagă alte celebrități.

hilaria-baldwin
Fotografia postată de aceasta, la 24 de ore de la naștere

”Am făcut fotografia aceasta ieri, când Leonardo împlinise 24 de ore. Am făcut același lucru și după ce s-a născut Rafael (n.r. al doilea copil al cuplului). Întotdeauna am emoții când fac lucrurile acestea, însă cum în ultima perioada fenomenul ”body shaming” a luat amploare, am decis să iau atitudine și să le încurajez pe femei să creadă în ele și să nu mai fie frustate dacă rămân cu multe kilograme după naștere. ”, este o parte din mesajul postat de Hilaria alături de fotografia respectivă.

Soția a actorului a mai declarat și că-n următoarele 366 de zile va încerca să trăiască sănătos și frumos și că fanii ei îi vor putea urmări progresul pe contul ei de Instagam.

După cum era de așteptat, însă, postarea ei a stârnit destule controverse. Pe de o parte s-au aflat fanii care i-au mulțumit pentru sinceritate și au felicitat-o pentru curajul de a-și arăta corpul într-o astfel de situație, iar de cealaltă parte a baricadei au fost cei care i-au reproșat că își petrece timpul pe social media în loc să stea cu nou-născutul și că, de fapt, acțiunea ei este egoistă și că este menită doar să atragă atenția celor din jur asupra ei.

hilaria baldwin
Așa arăta Hilaria pe la începtul celei de-a treia sarcină

Amintim că Hilaria este autoarea unei cărți numită ”The Living Clearly Method”, în care vorbește despre aspectele mai puțin plăcute ale nașterii.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA