Fotografia cu Adam Levine și fiica sa care a stârnit nenumărate controverse pe Internet

Adam Levine și soția sa, modelul Behati Prinsloo, sunt extrem de deschiși și nonconformiști. De aceea, postările lor de pe social media stârnesc, adesea, reacții dintre cele mai virulente din partea fanilor internauți.

Behati, Adam și micuța lor, Dusty Rose

Recent, Behati Prinsloo, care e însărcinată cu al doilea copil, a postat o fotografie în care apare soțul său, muzicianul Adam Levine, alături de micuța lor, Dusty Rose. Până aici nimic straniu, poate vă ziceți. Ei bine, amănuntul omis e faptul că cei doi apar goi în imaginea respectivă. Acest aspect a fost piatra de temelie a unei adevărate bătălii în online.

Fotografia care a născut controverse

Mulți internauți au criticat modul de creștere al micuței Dusty Rose, din moment ce tatăl acesteia apare gol în fața fetitei sale de doar un an și două luni. ”Ce se întâmplă nu e normal. Tatăl este gol în fața fetiței sale. Fetița nu mai e un bebeluș, ea poate vorbi deja”, ”Vă traumatizați copilul”, ”Serios? Vi se pare normal ce se promovează prin această imagine?”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor de pe social media.

Behati e însărcinată cu al doilea copil

Au fost, desigur, destui și care au apreciat fotografia și care sunt învățați cu stilul de viață al celor două vedete, felicitându-i cu această ocazie pentru familia frumoasă și pentru noul lor bebeluș.  Voi ce credeți? E o fotografie cotnroversată?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA