Fotografii de la nunta lui Adrian Mutu cu Sandra și de la botezul micuțului Tiago

În acest weekend a fost mare petrecere în familia lui Adrian Mutu. Briliantul a sărbătorit cu mare fast botezul fiului său, Tiago, dar și nunta cu Sandra Mutu, cea de-a treia soție a fotbalistului român.  A fost un eveniment 2 în 1 plin de emoții pentru Sandra și Adrian, căci fiul lor a primit numele de botez, Tiago, iar cei doi părinți au pășit spre altar pentru a primi binecuvântarea în fața lui Dumnezeu.

Sandra și Adrian au strălucit în ziua nunții lor. În fotografie alături de fotbalistul Sébastien Frey și de iubita sa.

Duminică, 15 octombrie, Adrian și Sandra și-au botezat fiul, după care au schimbat ținutele în rochie de mireasă și costum de ginere pentru o nuntă ca-n povești. Ieri dimineață, cuplul, alături de cel mic și de nașii acestuia, Eduard Stăncioiu și soţia acestuia, dar și de invitați, au mers la o biserică din Pipera, unde Tiago a primit Sfânta Taină a Botezului.

Micuțul Tiago a fost creștinat la o biserică din Pipera.

Adrian Mutu a purtat pentru această ocazie un costum croit de designerul Alberto Dobre, iar fiul său a fost copia în miniatură a tatălui, îmbrăcat identic. Și Sandra a strălucit într-o salopetă roz pal accesorizată cu pietre strălucitoare, creație Loulou.

La botez a optat pentru o salopetă semnată Loulou. Foto: Click

De asemenea, Sandra a optat pentru o coafură lejeră, părul aranjându-l în bucle retro, cât despre make-up, a fost unul natural, realizat de make-up artistul Ema Uta. Înainte să îmbrace rochie de mireasă, soția lui Mutu a schimbat și machiajul, optând pentru unul mai sofisticat, de seară, realizat de aceleași make-up artist.

Și Adrian a schimbat costumul în unul de mire realizat tot de Alberto Dobre, iar Sandra a îmbrăcat o superbă rochie de mireasă pentru cununia religioasă. După îndelungi căutări și probe, Sandra a optat pentru ziua cea mare pentru o rochie de tip prințesă cu cristale Swarovski, care a costat 15.000 de euro.

Ținuta a fost cu atât mai spectaculoasă cu cât corsetul a fost brodat cu dantelă fină, semitransparent în părți, iar buchetul miresei a fost din trandafiri albi și roz pal. Mutu a optat și el pentru un costum nergru, elegant, accesorizat cu papion. Nașii de nuntă a celor doi au fost selecţionerul Cosmin Contra şi soţia sa, Alina.

Adrian a fost foarte elegant în ziua cea mare.

Petrecerea a avut loc la celebrul Le Chateau din București, care a fost decorat cu mii de flori albe (trandafiri, orhidee, hortensii, ranunculus).

Tot aici, mirii și nașii au avut rezervate dormitoare speciale, pentru odihna de după marele chef.

Foto: Instagram, Click!INAPOI LA PRIMA PAGINA