Fotografii rare cu Penelope Cruz și băiețelul ei. Cât de frumos este Leo!

Penélope Cruz și soțul său, Javier Bardem, se cunosc de mai bine de 25 de ani, iar în 2010 au decis să-și unească destinele. Deși sunt amândoi faimoși, sunt printre puținii care reușesc să trăiască o frumoasă poveste de dragoste departe de ochii curioșilor, ba chiar mai mult, copiii lor au fost păziți cu sfințenie pentru ca nu cumva vreun paparazzo să le divulge identitatea.

Frumoasa Penelope este mama a doi copii, având o fetiță de 4 ani pe care o cheamă Luna și un băiat de 7 ani, Leo. Deși rar au fost surprinse fotografii cu cei doi micuți, iată că cele mai recente imagini ni-l aduc în prim-plan pe băiatul cuplului Cruz-Bardem. Aflată pe platourile de filmare pentru o campanie publicitară, Penelope a fost surprinsă în compania băiatului său, Leo. Cei doi se aflau miercuri în Napoli, fiind surprinși chiar în față Mănăstirii Santa Chiara.

Este o fotografie rară cu fiul actriței, mai ales că nu l-am mai văzut de când aveam 2-3 anișori. Acum Leo este băiat mare și o însoțește pe mama sa la filmări. Penelope a purtat un costum office cu pantaloni lungi și largi și un sacou cu dungi, alături de o cămașă roz pal, în timp ce simpaticul său fiu a ales haine mai lejere. Leo a îmbrăcat o maletă gri, o pereche de pantaloni din denim și pantofi sport. Băiatul s-a înălțat și se vede clar că a luat cele mai frumoase trăsături de la părinții lui. Oare sora lui mai mică este la fel de frumoasă? Rămâne de văzut pentru că părinții faimoși au încercat până acum să o ascundă de blițurile aparatelor de fotografiat. Nici pe ea nu am mai văzut-o de când aveam 1-2 ani.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA