Frances Bean, mesaj emoționant pentru tatăl ei, regretatul Kurt Cobain

Dacă ar fi trăit, astăzi ar fi împlinit 50 de ani și s-ar fi putut bucura de un copil frumos, care se transformă pe zi ce trece într-o copie veritabilă a lui. Vorbim despre Kurt Cobain și despre fiica sa, Frances Bean Cobain.

farnces-kurt-cobain
Frances avea doar 19 luni când tatăl ei s-a sinucis

Aceasta din urmă n-a lăsat să treacă neobservată o zi atât de specială, precum ziua de naștere a tatălui său. Frances Bean a postat un mesaj cu adevărat emoționant pe contul ei de Instagram, în memoria regretatului ei tată, liderul trupei ”Nirvana”.

”Astăzi ar fi fost cea de-a 50-a ta aniversare. Ești iubit și-ți simțim lipsa. Îți mulțumesc că mi-ai dat darul cel mai prețios, cel al vieții. Mereu a ta fiică, Frances Bean Cobain, este mesajul pe care tânăra de 24 de ani l-a postat pe contul ei de Instagram.

frances
Mesajul postat de Frances pe Instagram

După cum era de așteptat, mesajul acesteia a strâns în scurt timp numeroase mesaje de încurajare și de iubire din partea fanilor internauți. ”Foarte frumos spus”, ”Tatăl tău ar fi fost mândru”, Te iubim, micuța Bean”, sunt câteva dintre mesajele primite în mediul virtual de către Frances.

Courtney Love & daughter Frances Bean Cobain bei der Kurt Cobain: Montage Of Heck Premiere in Hollywood   / 210415   *** Hollywood, CA - 4/21/2015 - Kurt Cobain: Montage Of Heck Los Angeles Premiere ***
S-au împăcat în 2015. Frances & Courtney Love

Kurt a fost găsit mort, pe când avea 28 de ani, în reședința lui din Seattle, pe 8 aprilie 1994. Pe atunci, fiica lui avea doar 19 ani. Kurt Cobain era căsătorit la momentul decesului său cu Courtney Love, mama lui Frances. Între Frances și Courtney au fost nenumărate dispute de-a lungul anilor, de aceea Frances a fost crescută de bunica ei, căreia îi spune „mamă”. Frances este moștenitoarea a unei 450 de milioane de dolari, lăsate de regretatul ei tată.

foto: arhivă, heptaINAPOI LA PRIMA PAGINA