Fratele Juliei Roberts a ajuns în scaun cu rotile. Ce a pățit actorul Eric Roberts!

Citeste tot despre:

,

El este tatăl Emmei Roberts și fratele mai mare al Juliei Roberts, un actor cunoscut, cu o nominalizare la Oscar și trei nominalizări la Globurile de Aur și apariții în filme precum „The Dark Knight”, „Runaway Train”  sau „Hitman’s Run”.

Actorul s-a rănit la șold.

La cei 61 de ani ai săi, Eric Roberts este la fel de activ ca în tinerețe. În decembrie anul trecut se afla în Barbados pentru a filma o nouă peliculă de acțiune cu spioni, iar acum este într-un scaun cu rotile. Actorul și-a îngrijorat fanii când a fost surprins de fotografi într-o stare destul de precară,  slăbit, în cărucior cu rotile și cu un baston în  mână, pe un aeroport din Los Angeles. În weekend, Eric a fost fotografiat în timp ce stătea într-un scaun cu rotile împins de unul dintre angajații săi, imaginile fiind destul de îngrijorătoare.

Alături de sora sa, Julia Roberts, în anii ’80.

Puțin mai târziu, starul a ținut să-și liniștească admiratorii și a postat un mesaj pe Twitter în care le-a explicat starea de sănătate fragilă: „Poate că am avut nevoie de un pic de ajutor în drumul meu spre poarta de acces, asta din cauza șoldului meu ușor rănit.“ 

Cu toate acestea, actorul nu a dezvăluit cum s-a rănit la șold sau cât timp va trebui să stea în repaus pentru recuperare. „Eric arăta ca o umbră a sa”, a spus un martor ocular care a zburat cu același avion. „Nu era deloc bine. Arăta îngrijorător,  incredibil de slab și purta un baston. A dormit pe tot parcursul zborului și părea prea slăbit ca să meargă.” Eric este cu 10 ani mai în vârstă decât celebra sa soră, Julia Roberts, și este unul dintre cei mai longevivi actori de la Hollywood, cu un număr impresionant de apariții în filme, peste 480 și 29 de proiecte la care lucrează anul acesta.

Uite cum a fost surprins actorul pe aeroport. Fotografii AICI!

Foto: Instagram, Getty Images, TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA