Fratele lui Stallone a izbucnit: „Trebuia să câștige Sly. Cine este Mark Rylance?“

stallone
Frank și Sly Stallone

Când toată lumea a fost de acord că s-a făcut dreptate, în cazul lui Leonardo DiCaprio, un actor fenomenal privat atâția ani de o binemeritată statuetă, alții, sau mai bine zis altul, fratele lui Sylvester Stallone, cred că acesta din urmă merita Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar.

88th Annual Academy Awards, Press Room, Los Angeles, America - 28 Feb 2016
Mark Rylance, alături de ceilalți câștigători

Și nu Mark Rylance, actorul câștigător al categoriei, pentru rolul din Bridge of Spies.

Ei bine, Frank Stallone, în vârstă de 65 de ani, a postat niște Twitter-uri furioase și dezaprobatoare la adresa actorului de origine britanică, ideea lui fiind că fratele lui, Sly, a fost jefuit de un Oscar pentru interpretarea din Creed.

„Membrii Academei ar trebui să se rușineze. Este clar ca lumina zilei că a câștigat Sly. Cine este Mark? Este o prostie marca Hollywood“, a postat fratele mai mic al lui Rocky, și el actor și muzician.

După o serie isterică de postări à la Kanye West, Frank și-a cerut scuze față de talentatul actor Mark Rylance, cel mai probabil la presiunea lui Sylvester Stallone.

Acesta din urmă a postat și el pe Instagram un mesaj în care le cere fanilor să nu-l judece prea aspru pe fratele lui, care are o fire foarte pasională și este foarte protector cu el.

frank twitter
Postările fratelui lui Stallone


INAPOI LA PRIMA PAGINA