Frumușelul Ryan Phillippe se iubește cu Katy Perry?

Umblă vorba pe la Hollywood că după despărțirea de Orlando Bloom, Katy Perry ar fi pus ochii pe un alt actor de succes – Ryan Phillippe, cel proaspăt despărțit de Paulina Slagter, și fost soț al lui Reese Witherspoon.

S-a zvonit că cei doi au o relație amoroasă

Ei bine, Ryan a ținut să lămurească lucrurile în acest caz, înainte ca totul să ia amploare. Acesta a emis o declarație oficială cu privire la acest subiect, chiar pe contul lui Twitter. ”Nu am nicio relație amoroasă cu Katy Perry”, a scris, revoltat, actorul pe rețelele de socializare.

Actorul s-a simțit nevoit să facă lumină în acest sens după ce au apărut niște zvonuri potrivit cărora, la petrecerea de 70 de ani a lui Elton John, unde și el, dar și cântăreața au fost prezenți, ar fi ”flirtat” unul cu celălalt. ”Abia o cunosc. Încetați să zburați cu elicopterele deasupra casei mele. Ea nu este aici”, a fost mesajul complet al lui Ryan Phillippe.

Ryan Phillippe și Paulina Slagter, fosta logodnică

Între timp, artista tace mâlc. Katy n-a simțit nevoia nici să dezmintă zvonurile apărute, nici să le confirme. Ryan Phillippe, însă, a fost afectat de aceste zvonuri, așa că a simțit voia să lămurească aceste zvonuri. Amitim că actorul s-a despărțit acum câteva luni de logodnica Paulina Slagter, cu care are și un copil. Ryan este și tatăl copiilor lui Reese, al adolescentei Ava (17) și-a băiețelului Deacon (13).

În anul 2006
Ryan și Reese, fosta soție

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA