Funeralii VIP pentru Mireille Darc. Alain Delon, sfâșiat de durere

Funeraliile actriței Mireille Darc au strâns laolaltă o mare de oameni. Foști colegi de breaslă, cântăreți, politicieni și simpatizanți s-au adunat pentru a o conduce pe ultimul drum pe cea care a fost Mireille Darc. Alain Delon a fost, de departe, cel mai afectat de această dispariție, însă a avut tăria de a-i sta la căpătâi până în ultima clipă.

Alain Delon, sfârșiat

„La fel ca o stea căzătoare, Mireille Darc a traversat timpul lăsând în urma ei fragmente de vis și de iubire”, și-a început predica preotul Jean-Michel Di Falco de la biserica Saint-Sulpice din centrul Parisului, înainte ca violoncelistul Dimitri Maslennikov să interpreteze Suita Nr. 6 de Bach.

Soțul regretatei actrițe

A fost, fără doar și poate, un moment greu de procesat pentru  un Alain Delon deja distrus de gândul că marea lui iubire s-a stins din viață. Actorul a vegheat asupra celei pe care a iubit-o pe tot parcursul slujbei, la doar câteva locuri distanță de soțul actriței, Pascal Desprez.

Carla Bruni
Carla Bruni

Printre cei sosiți s-au numărat muzicianul Johnny Hallyday și soția sa, Laetizia, celebra actriță Claudia Cardinale, dar și Carla Bruni, fosta Primă Doamnă a Franței, soția lui Nicolas Sarkozy, care părea destul de afectată de această pierdere. Au mai fost prezenți jurnaliștii Claire Chazal, Philippe Labro, actrița de comedie Muriel Robin și scriitorul Paul-Loup Sulitzer.

Claudia Cardinale
Johnny Hallyday și Laeticia

Mireille Darc a murit în noaptea de duminică spre luni, la Paris, la 79 de ani, avându-l aproape pe Alain Delon, fost iubit și partener, și soțul său, Pascal Desprez.

Mireille Darc și Alain Delon

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA