Gabriel Cotabiţă: „N-o să port costum de mire“

Artistul e pe cale să ajungă din nou la altar, de mână cu mult mai tânăra lui parteneră de viaţă, Alina.

Gabriel Cotabita
Artistul a făcut dezvăluiri la „Răi, da’ buni”.

Gabriel Cotabiţă, care a revenit foarte activ în muzică, a vorbit în premieră despre momentul în care va spune din nou „Da“.

„N-o să port costum de mire“, a declarat el pentru emisiunea „Răi, da’ buni“ de la Antena Stars. „Eu, de-a lungul tinereţii mele am cântat la atât de multe nunţi, încât nu mai vreau să particip la aşa ceva în viaţa vieţii mele. Sunt nişte obiceiuri sinistre. Merg cu tot felul de nenorociri pe la casa mirilor… Eliza (fiica lui, n.r.) nu-şi doreşte chestia asta în niciun caz. Ea îşi doreşte să mă vadă pe mine fericit şi este foarte mulţumită de relaţia mea din acest moment. Va fi ceva elegant într-o zonă muntoasă şi se va afla ulterior“, a mărturisit artistul.

Mihai Morar Gabriel Cotabita
Mihai Morar şi Gabriel Cotabiţă

Cât despre cea care îi va deveni în curând soţie, Gabriel Cotabiţă a portretizat-o în cel mai frumos mod.

„Alina e un foarte bun camarad, o femeie cu mult simţ al umorului, lucruri atât de rare. Ea m-a cucerit pe mine. M-a abordat direct şi apoi a făcut ce a vrut din mine. Are un fel de-a fi, de a-şi exprima sentimentele, pe care nu l-am mai întâlnit niciodată. Asemenea afecţiune nu am primit nicicând de la o femeie. Există doar o problemă: eu nu voiam să mă recăsătoresc. Deşi făceam totul împreună, inclusiv vacanţele, locuiam separat. Apoi a venit momentul negru. M-am trezit şi am văzut-o lângă mine. I-am văzut privirea plină de dragoste, i-am simţit iubirea aceea pură, dezinteresată, încât am cerut-o de soţie, total neaşteptat pentru ea. Aş fi fost cel mai prost om să o las să plece”, povestea Gabriel Cotabiţă în trecut.

Gabriel Cotabita si Alina
Gabriel şi Alina


INAPOI LA PRIMA PAGINA