Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit

Îndrăgitul artist a mers din nou la altar, având-o la braţ pe mult mai tânăra lui parteneră de viaţă, Alina.

Alina si Gabriel Cotabita
Alina şi Gabriel Cotabiţă.

Zi plină de emoţii pentru Gabriel Cotabiţă (60) care a semnat din nou în cartea de căsătorii. După marele hop din luna mai a anului trecut, el a decis să renunţe la burlăcie. Cea care l-a convins să facă pasul cel mare este Alina Gabriela Munteanu (33), iubita cu care are o relaţie de 5 ani încoace şi care l-a ajutat să depăşească cele mai grele momente.

„Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei”, povestea artistul. „Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine… Femeia acesta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, a mai spus el.

Aşa se face că, astăzi, Alina şi Gabriel Cotabiţă s-au căsătorit civil la Primăria sectorului 1, în prezenţa mamelor lor şi a doi prieteni foarte apropiaţi, Cătălin Căţoiu (Ţeavă) şi soţia sa, care le-au fost şi martori.

Din păcate, naşii Delia şi Răzvan Munteanu n-au putut fi de faţă, ei fiind plecaţi din ţară.

gabriel-cotabita-s-a-insurat

Alina a ales să poarte o rochie albă, mulată, la care a accesorizat o pereche de pantofi argintii şi un buchet cu flori albe. La rândul lui, Gabriel Cotabiţă a optat pentru un costum clasic, la care nu a purtat cravată. Căsătoria religioasă urmează să aibă loc pe 9 octombrie.

Gabriel Cotabiţă a mai fost căsătorit timp de 19 ani cu Ioana Nagy (58), o profesoară de limba italiană, cu care are trei fete – Aela (35) şi gemenele Eliza şi Milena (28) – şi de care a divorţat în 1997.

 

Foto: Spy NewsINAPOI LA PRIMA PAGINA