Gabriela Cristea a confirmat că e însărcinată VIDEO

Cu ochii în lacrimi, vedeta Kanal D a făcut marele anunţ pe care toţi fanii ei îl aşteptau.

După ce în ultimele săptămâni au circulat mai multe zvonuri referitoare la o posibilă sarcină, Gabriela Cristea a făcut marele anunţ în ediţia de astăzi a emisiunii „Te vreau lângă mine”.

Cu ochii în lacrimi, prezentatoarea TV a mărturisit că minunea pe care o aşteptau de aproape doi ani de zile s-a întâmplat, deoarece divinitatea le-a trimis un copil, care le va umple viaţa de fericire şi împlinire.

„Am început să vă povestesc astăzi despre momentul în care eu personal m-am îndrăgostit de soţul meu! N-a fost uşor, dar n-a fost nici greu. În urmă cu doi ani, pe 30 aprilie, am hotărât împreună să ne căsătorim i în tot timpul ăsta am încercat să ne găsim, să ne cunoaştem şi să căutăm calea! Credeam noi că poate Dumnezeu şi-a întors privirea de la noi în anumite momente, dar de fapt Dumnezeu încerca să ne trimită calea aceea pe care ne-o pregătise şi era mai mult decât ne-am fi aşteptat vreodată! Vreau să vă mărturisesc că astăzi trăim împreună cele mai frumoase momente din viaţa noastră! Nici nu mai ştiu ce să spun acum la final! Le spunem ce e? Nu ştim! Încă nu ştim!”, a spus Gabriela Cristea.

În vreme ce Gabriela Cristea se afla în mijlocul platoului povestind despre miracolul vieţii sale, Tavi Clonda a venit să o susţină, căzând în genunchi şi sărutându-i tandru burtica.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA