Gabriela Cristea intră în concediu prenatal. Cine îi ia locul în emisiune?

Cum Gabriela se pregătește să nască, producătorii au fost nevoiți să găsească rapid o altă vedetă pentru a prelua frâiele emisiunii ”Te vreau lângă mine”, de la Kanal D.

Într-o lună va fi mămică

Îndrăgita prezentatoare va intra în curând în concediu prenatal, motiv pentru care o altă prezență feminină, cunoscută în showbizul românesc, va veni pe micile ecrane în calitate de gazdă a emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

Ea va prezenta de acum ”Te vreau lângă mine”

Bianca Drăgușanu este cea care o va înlocui pe Gabriela Cristea, în emisiunea ”Te vreau lângă mine”. ”Am foarte mari emoţii, dar cunoscând deja oamenii care lucrează la Kanal D şi văzând cât de repede s-a integrat Victor în echipă, sunt convinsă că mă voi simţi foarte bine în această formulă. Am urmărit emisiunea „Te vreau lângă mine”, îmi plac foarte mult poveştile de viaţă prezentate în platoul show-ului, abia aştept să le dezbat alături de telespectatori. Va fi o experienţă constructivă şi îmi doresc să mă ridic la nivelul aşteptărilor celor din faţa micilor ecrane şi ale celor care au avut încredere în mine”, a declarat Bianca, confirmând astfel că va fi colegă de trust chiar cu tatăl copilului ei, Victor Slav, care prezintă în prezent emisiunea „Wowbiz”, după ce Mădălin Ionescu a demisionat.

Victoria și Bianca vor fi colegi de televiziune


INAPOI LA PRIMA PAGINA