Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinți. Primele fotografii cu micuța lor!

De ieri,  23 septembrie, vedetele Kanal D, Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt părinți. Cei doi i-au urat bun venit pe lume unui bebeluș perfect sănătos, fiind de altfel primul copil al cuplului și au ținut să împărtășască fericita veste și cu prietenii virtuali.

„Azi, 23 septembrie, s-a născut minunea noastră, Victoria, o fetiță de nota 10! ✌?❤️?? Nu avem cuvinte să vă spunem ce simțim acum….?bVă mulțumim din suflet pentru toate gândurile curate! Mulțumim echipei Sanador pentru cea mai bună atenție, iubire și îngrijire! „, a scris fericitul tătic Tavi Clonda pe Instagram, alături de o fotografie cu fetița lui și a Gabrielei.

Primele fotografii cu micuța celor doi au strâns deja aproape 10.000 de like-uri pe Instagram și o mulțime de comentarii pozitive, iar părinții sunt tare mândri de minunea lor. Gabriela a născut ieri, în jurul prânzului, la o clinică privată din București și, atât ea, cât și copilul, se simt foarte bine.

Fetița cuplului a primit un nume de învingătoare, Victoria, nume pe care Gabriela și Tavi l-au dezvăluit abia la naștere.

Foto: Instagram

 INAPOI LA PRIMA PAGINA