Gabriela Cristea, ultimele pregătiri! Plan de naștere, cumpărături și emoții!

Frumoasa prezentatoare TV trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei! Ea și soțul său, cântărețul Tavi Clonda, vor deveni, în mai puțin de o lună, fericiții părinți ai unei fetițe!

Într-o lună își vor strânge „bebelușa” în brațe

Și cum sarcina Gabrielei Cristea a intrat pe ultima sută de metri, aceasta a stabilit deja planul nașterii, urmând cu sfințenie recomandarea medicului care i-a monitorizat întreaga sarcină. Astfel, potrivit interviului pe care l-a acordat postului de televiziune KanalD, Gabriela a ales drept metodă de naștere operația de cezariană. ”Trebuie să nasc prin cezariană, am recomandare din partea medicului”, a mărturisit, sinceră, prezentatoarea.

A fost la cumpărături

În așteptarea acestui eveniment fericit, Gabi și Tavi fac ultimele pregătiri pentru camera micuței. Aceștia au fost la cumpărături și au pus ochii pe mai multe lucruri care i-ar folosi micuței lor, cum ar fi un cărucior și un pătuț atașabil de cel al lor (co-sleeping). Totuși, Gabriela recunoaște că micuța ei va avea o cameră a ei și că mobila comandată pentru ea trebuie să ajungă. ”Deși m-am apucat devreme de cumpărături, sutn încă în pregătiri. Nu mai am foarte mult. Săptămâna viitoare va veni și mobila bebelușei. Abia aștept! Căruciorul mi l-am dorit roșu, să nu o deoache nimeni”, a mărturisit ea.

Mai au de așteptat o lună


INAPOI LA PRIMA PAGINA