Gafă vestimentară! Brigite Macron, apariție ridicolă la un eveniment oficial!

Are 64 de ani și este Prima Doamnă a Franței. Nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci ascensiunea ei la Palatul Élysée a fost îndelung discutată și disputată. Brigitte Macron este care scrie istoria Franței în prezent și cea care-i stă alături unui bărbat mai mic decât ea cu 24 de ani, care a reușit să ajungă Președintele Franței.

Primele ei îndatoriri oficiale au decurs fără evenimente notabile! A zâmbit cordial șefilor de stat pe care i-a întâlnit, a dus la bun sfârșit sarcinile cuvenite și a dat impresia că experiența de viață o ajută să fie o altfel de Primă Doamnă. Una care nu se învăluie în scandal și care pune interesul țării sale mai presus de orice.

Ei bine, sâmbătă trecută, Brigitte Macron a demonstrat, însă, că dorința de a demonstra că încă e o femeie frumoasă și tânără este mai presus de orice îndatorire oficială sau… morală. Soția președintelui Franței a luat parte la un eveniment sportiv, ce s-a desfășurat pe străzile aglomerate din Le Touqut, în cadrul căruia a avut ocazia să se plimbe cu bicicleta.

Cu zâmbetul la purtător și cu o energie debordantă, Brigitte le-a demonstrat tuturor că la cei 64 de ani este o femeie în formă, care nu se dă în lături de la nimic. Nici măcar de la a pedala într-o fustă mini, care-i lăsa la vedere totul!

Ce-i drept, a fost destul de surprinzător să vedem cât de tonifiate sunt picioarele Primei Doamne a Franței, însă asta nu scuză gafa vestimentară, și, totodată, situația ridicolă în care s-a pus. Și deși, ulterior, a schimbat fusta mini de blugi cu o pereche de pantaloni roșii, presa franceza n-a privit cu ochi buni această primă alegere vestimentară a lui Brigitte.

Mulți s-au grăbit să spună că Briggite Macron a încălcat conduita prezidențială și că această apariție a fost un pas înapoi pentru acceptarea ei în rolul de Primă Doamnă a Franței. Voi ce spuneți? A fost o alegere vestimentară nepotrivită pentru o Primă Doamnă?

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA