Gal Gadot a născut! Uite ce nume poartă cel de-al doilea copil al actriței!

Citeste tot despre:

, ,

Actrița din ”Wonder Woman” l-a făcut tată a doua oară pe Yaron Versano, bărbatul cu care este căsătorită încă din 2008. Fericita veste ne-a dat-o chiar ea, prin intermediul contului de Instagram, unde a postat o imagine cu bebelușul nou-născut.

Prima fotografie după naștere

Familia actriței Gal Gadot s-a mărit! Actrița i-a dat naștere unei fetițe în urmă cu trei zile, devenind a doua oară mamă, iar fiica ei de cinci ani, Alma, devenind soră mai mare!

Am avut ocazia să vedem și o primă imagine cu simpatica actriță după naștere, Gal ținându-și la curent fanii internauți cu schimbările din viața sa. Aceasta apare în cea mai recentă imagine de pe Instagram părăsind spitalul în care născuse și având-o în brațe pe micuța Maya.

Căci da, numele ei este Maya. ”Și acum suntem patru. Ea e venit pe lume, Maya”, este mesajul descriptiv care a însoțit fotografia inedită. Un mesaj care a stârnit, după cum era de așteptat, nenumărate reacții în rândul fanilor internauți.

Gal și fiica cea mare, Alma

”Mă simt complet binecuvântată și recunoscătoare pentru toate minunile din viața mea”, a adăugat actrița din Justice League.

În noiembrie, a anunțat că va fi din nou mămică

Amintim că actrița ne-a mărturisit că e însărcinată a doua oară în luna noiembrie. De atunci, Gal s-a ocupa de promovarea noului ei film, ”Wonder Woman”, care va ajunge în cinema pe 2 iunie.

Noul ei rol

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA