Gal Gadot, vacanță împreună cu Vin Diesel. Uite prima fotografie cu fetița actriței!

Actorii din franciza „Fast And Furious” s-au reunit  în weekend alături de copiii lor. Vin Diesel și co-starul său, Gal Gadot, împreună cu copiii s-au bucurat de o vacanță pe cinste. Vin, alături de fata de 9 ani, Hania și actrița din „Wonder Woman”, Gal Gadot, în brațe cu fiica sa de 3 luni, Maya.

Și o asemenea reuniune nu avea cum să nu fie consemnată cu o fotografie pe măsură, în care apar cei patru protagoniști, de altfel și prima fotografie cu fiica lui Gal. Au petrecut la o casă de la Hollywood Hillis, fiica lui Vin dormind în brațele tatălui, în timp ce micuța Maya era hrănită de mama sa cu un biberon. Pentru că se relaxează, Diesel și frumoasa israeliancă au purtat haine lejere, comode, Vin în bermude și un tricou polo alb, în timp ce co-starul său a purtat o rochie albă cu floricele.

Diesel, care a fost în rolul lui Dominic Toretto în seriile „Fast and Furious” în ultimii 16 ani a lucrat alături de Gal la ultimele trei pelicule ale seriei și se pare că au devenit foarte buni prieteni, așa că au ales să petreacă o vacanță împreună, alături de familiile lor. Gal este căsătorită cu  Yaron Versano și are doi copii, o fetiță Alma de 5 ani și pe micuța Maya pe care a născut-o la jumătatea lunii martie, în timp ce Vin are 3 copii cu iubita sa, fotomodelul de 33 de ani, Paloma Jiménez – Hania, Pauline și Vincent de 9, 2 , respectiv 7 ani. Cum filmările s-au terminat, la fel și turneul de promovare al filmului, ambele vedete și-au luat puțin timp pentru a se relaxa în familie.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA