Gavin Rossdale alături de dadaca cu care a înșelat-o pe Gwen

Anul trecut, Gwen Stefani și Gavin Rossdale au pus punct mariajului lor, după ce actrița a găsit în telefonul soțului ei mai multe dovezi cum că aceasta ar fi înșelat-o cu dădaca copiilor lor.

gavin rossdale
Gavin a luat masa în compania fostei dădace

Și deși această informație nu a fost confirmată de niciunul dintre cei doi, e destul de clar că asta s-a întâmplat din moment ce nu a mai fost loc de nicio împăcare între Gwen și Gavin.

Iar cele mai recente cadre surprinse de paparazzi întăresc și mai mult această idee.

Așadar, Gavin, acum singur și disponibil, s-a întâlnit zilele trecute cu Mindy Mann, femeia cu care se presupune că și-a înșelat soție. Cei doi s-au bucurat, luni, de un prânz împreună, la un gastropub din nordul orașului Los Angeles.

O sursă citată de DailyMail a declarat că cei doi erau foarte apropiați și că își împărțeau mâncarea. Mai mult de atât, aceeași sursă a declarat că cei doi au venit împreună, au stat acolo mai bine de o oră și jumătate și apoi au plecat tot împreună.

Așadar, are Gavin acum o relație amoroasă cu Mindy, femeia cu care a înșelat-o pe Gwen?

Amintim că Gavin și Mindy au mai fost văzuți împreună și-n luna decembrie, anul trecut, pe când Gavin a fost fotografiat intrând în clădirea în care fosta dădacă are o afacere.

sursa foto: captură DailyMail.co.ukINAPOI LA PRIMA PAGINA