George Clonney: ”Am găsit iubirea vieții mele”

După un mariaj eșuat și o lungă perioadă de burlăcie, cârcotași se așteaptă ca mariajul dintre Amal Alamuddin și George Clooney să se-ncheie în orice moment, mai ales că se zvonea că avocata are un comportament pe care actorul nu-l prea tolerează.

George Clooney mit Ehefrau Amal bei der Eröffnungsgala mit dem Film Hail, Caesar! im Rahmen der 66. Berlinale in Berlin / 110216 ***Opening ceremony with the premiere of movie Hail, Caesar! during the 66th International Film Festival Berlinale in Berlin, Germany, Feb. 11th, 2016***
George Clooney și Amal s-au căsătorit în 2014

Dar nici vorbă de așa ceva. George Clooney a vorbit din nou cu candoare despre frumoasa lui soție și desprea mariajul lor fericit. Actorul în vârstă de 54 de ani a declarat într-un interviu acordat revistei Esquire că este un bărbat fericit și că îi datorează soției sale acest lucru.

”Iubirea vieții mele” este apelativul pe care George Clooney îl folosește atunci când vorbește despre Amal, așa că lucrurile sunt mai clare ca niciodată. ”N-am fost niciodată mai fericit într-o relație”, a declarat mai precis Clooney despre mariajul său.

george clooney

”La 52 de ani am întâlnit iubirea vieții mele și sunt foarte fericit.”, a mărturisit actorul.

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA