Gerard Butler, de nerecunoscut. Unde este bărbatul chipeș de altădată?

Cu siguranță timpul și-a pus amprenta pe trupul și chipul lui Gerard Butler, căci actorul nu mai este nici măcar umbra sex-simbolului care dădea femeile pe spate la Hollywood. În ultima perioadă, actorul nu mai seamănă deloc cu chipeșul pe care îl vedeam pe covorul roșu la ultima apariție publică din noiembrie 2016. De atunci, lucrurile s-au mai schimbat cu imaginea lui Butler, care arată acum de nerecunoscut pe platourile de filmare ale noii sale pelicule, „Keepers”.

Gerard Butler în 2016 vs. schimbarea pentru noul său rol.

Actorul de 47 de ani a fost surprins în Scoția, în zona Mull of Galloway, cu o imagine de bărbat neîngrijit, cu bărbă mare și părul răvășit, îmbrăcat în haine de țară. Nu este de mirare că toate această schimbare survine în urma unui nou proiect, un film inspirat de povestea unui paznic al farului Arbroath din anii 1900, pe nume James Ducat, a cărui moarte este învăluită în mister.

Anul trecut, Gerard vorbea pentru revista GQ despre regimul său alimentar și antrenamentul istovitor pentru un rol: „În prezent mă antrenez de cinci ori pe săptămână. Este întotdeauna un pic mai greu atunci când sunt pe drum, asta dacă nu stau într-un loc pentru o perioadă mai lungă de timp. Fac exerciții de cardio, dar am început să lucrez și cu greutăți pentru că în următorul meu film ar trebui să fiu foarte sprinten, un polițist sub acoperire în Los Angeles, cu brațele mari acoperite de tatuaje! Este dureros.“

În ciuda acestei declrațaii, Gerard pare să se fi ales acum cu un început de burtică, poate că asta cere și noul său rol. Dar, din câte vedem și în fotografiile distribuite de actor pe contul său de Instagram, Gerard, 47 de ani, a îmbătrânit, are acum riduri mai accentuate și nu mai arată ca fermecătorul bine făcut de altădată.

My plans for the weekend.

O postare distribuită de Gerard Butler (@gerardbutler) pe

Teaching @itsmomcrae how to count. #DenOfThieves

O postare distribuită de Gerard Butler (@gerardbutler) pe

Foto: Getty Images, Instagram, Stephen Gibson/ Buchanan Photos – Captură DailyMail.co.ukINAPOI LA PRIMA PAGINA