Gerard Butler, din nou în formă. Cât de bine îi stă în pantaloni mulați!

El era unul dintre bărbații sex-simbol de la Hollywood, însă în ultima vreme aparițiile sale erau cam neglijente. Se îngrășase destul de mult și purta haine care nu-l avantajau. La începutul verii era surprins împreună cu iubita Morgan  Brown pe o plajă din Mexic, iar actorul nu era în cea mai bună perioadă a vieții lui. Starul de 47 de ani era aproape de nerecunoscut, cu barba deasă și cu multe kilograme în plus, în timp ce iubita sa arată incredibil de bine, cu un corp tonifiat, într-un costum de baie minuscul.

Iată că în cele trei luni trecute de la acea apariție, Gerard începe să se redreseze. Ieri, actorul a fost surprins într-o dispoziție foarte bună și cu un look nou, coborând de pe motocicletă pentru a lua masa de prânz în Los Angeles. Aceasta este una dintre aparițiile cool ale lui Butler, îmbrăcat perfect pentru o tură cu motorul.

Hainele i-au venit ca turnate, Gerard optând pentru o pereche de pantaloni negri slim, pantofi sport până la gleznă, o cămașă casual kaki și o jachetă de piele în nuanța olive. Și-a acoperit ochii cu o pereche de ochelari de soare aviator, iar în mână și-a ținut casca de protecție, dar și o șapcă.

Este drept că actorul nu a renunțat încă la barbă și nici la părul lung, însă arată mult mai îngrijit acum decât ceea ce am văzut în fotografiile de la plajă de la începutul lunii iunie.

Așa arăta prin luna iunie, la plajă alături de iubita sa.

Foto: Hepta, Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA