Gerard Butler, în vacanță cu iubita

Acum câteva luni se zvonea că celebrul actor s-ar fi despărțit de Morgan Brown, femeia cu care are o relație de doi ani, pe motiv că lucrurile deveneau din ce în ce mai serioase, iar el nu era pregătit să se așeze la casa lui.

Ei bine, e clar că cei doi s-au împăcat, din moment ce Gerard și Morgan tocmai au fost surprinși de paparazzi într-o vacanță romantică, în Hawaii.

Extrem de zâmbitori și chiar ținându-se de mână, cei doi au demonstrat că se iubesc la fel de mult și că relația lor funcționează perfect.

gerard butler
Împreună, în vacanță în Hawaii

Am fost surprinși, însă, să vedem că actorul și-a lăsat cioc, ceea ce, să fim sinceri, pe noi nu prea ne încântă. Totuși, actorul se află într-o formă fizică de invidiat, afișând un trup sculptat. Același lucru îl putem spune și despre iubita lui, designerul de interioare, care a impresionat într-un costum de baie deux-pieces.

52027226 Actor Gerard Butler and his girlfriend Morgan Brown go grocery shopping at Bristol Farms in Los Angeles on April 17, 2016. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Se presupune că-n luna aprilie s-au împăcat, după câteva săptămâni trăite despărțiți

Amintim că Morgan și Gerard și-au început relația în mai 2014, după ce actorul s-a despărțit de Mădălina Ghenea.INAPOI LA PRIMA PAGINA