Gerard Butler s-a despărțit de iubită

Doamnelor și domnișoarelor de pretutindeni, avem vești despre Gerard Butler: actorul s-a despărțit de iubita Morgan Brown.

Gerard Butler arrive à la 7ème cérémonie "Les hommes de l'année GQ 2016" au musée d'Orsay à Paris, France, le 23 novembre 2016. © Agence/Bestimage Celebs attending the GQ Men Of The Year Awards at Musee d'Orsay in Paris, France on November 23, 2016.
Actorul e din nou singur

S-au despărțit și împăcat de mai multe ori în ultimii doi ani, însă se pare că de data aceasta separarea este una definitivă. Cel puțin asta spun unele surse citate de UsWeekly, dând asigurări că Morgan nu mai vrea să aducă de celebrul actor.

Ce s-a întâmplat între ei nu știm, însă știm că aceasta părea a fi una dintre cele mai serioase relații ale lui Gerard și că mulți sperau ca de data aceasta să-și pună pirostriile.

Ischia Global Fest Gerald Butler and Brown Morgan Arrive in Ischia 11 June 2016 © FameFlynet_Italy/SGP id  105916_010 *not exclusive
Gerald Butler și Brown Morgan au avut o relație on-off timp de doi ani

Ei bine, n-a fost să fie, iar Gerard este din nou liber ca pasărea cerului. Amintim că cei doi au apărut împreună, pentru prima dată, în urmă cu doi ani, în luna septembrie, pe când paparazzi i-au surprins la plajă în Malibu. La începutul acestui an, însă, cei doi au luat o pauză, prin februarie Gerard fiind văzut cu Rita Ora. Și deși în aprilie actorul de 47 de ani s-a împăcat cu Morgan, relația lor n-a mai fost la fel de închegată și cei doi au ajuns din nou la despărțire.

foto: Hepta, arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA