Gerard Pique și Shakira se despart? Iată ce spune celebrul fotbalist!

Citeste tot despre:

, , ,

În ultimele zile s-a tot zvonit că cei doi au ajuns la despărțire, după șapte ani de relație. Unii spuenau că e din cauză că nu mai aveau timp unul pentru celălalt, alții spun că, pur și simplu, focul pasiunii s-a stins și acum caută să fie doar prieteni pentru a-și putea crește copiii cât mai armonios posibil.

S-a zvonit că s-au despărțit

Ei bine, recent, Gerard Pique a ținut să lămurească această zvonuri, mai ales că aceste informații răutăcioase riscau să ajungă la urechilor celor doi micuți ai lor, Milan (4) și Sasha (2). Cum a făcut asta? Nu printr-o declarație dată presei, desigur, ci printr-o postare pe Instagram mai mult decât explicită.

Fotografia postată de Gerard

Celebrul fotbalist a postat pe contul lui de Instagram o fotografie în care apare partenera lui de viață și cei doi copii ai lor, demonstrând astfel că sunt încă o familie în care există iubire. ”FamilyTime” a fost mesajul postat de acesta în dreptul fotografiei, semn că toate acele zvonuri au fost nefondate. Ne bucurăm, așadar, să vedem că relația lor e la fel de puternică ca-ntotdeauna și că zvonurile răutăcioase nu-i afectează.INAPOI LA PRIMA PAGINA