Gestul incredibil făcut de Pique după ce presa a scris despre despărțirea lui de Shakira

În ultima vreme, presa internațională a tot speculat o posibilă despărțire a cuplului Gerard Pique – Shakira, după mai bine de 7 ani de relație, ba mai mult, conform jurnaliștilor spanioli, Shakira și-ar fi luat copiii și s-ar fi mutat din casa în care stătea cu fotbalistul. În ultima vreme nu au mai apărut fotografii cu cei doi pe rețelele de socializare și niciunul dintre ei nu a vrut să dezmintă sau să confirme zvonurile. În weekend, însă, fotbalistul de la Manchester United a făcut un gest incredibil care a demascat totul.

Pique a vrut să închidă gurile răutăcioșilor cu o imagine care i-a lăsat mască pe fanii săi. A postat pe Insta Stories o filmare din timpul repetițiilor pentru noul concert al Shakirei care au avut-o ca protagonistă chiar pe cântăreață. Cu aceste imagini a lăsat să se înțeleagă că nu e vorba de o despărțire, ci mai degrabă că el este alături de iubita sa chiar și și atunci când cântă.

În scurtul filmuleț de pe Instagram, starul în vârstă de 30 de ani s-a filmat făcând un semn cu degetul pe buze, mai exact liniște, deoarece se afla fix în studiourile de repetiție cu Shakira și formația sa pe fundal. Cântăreața și fotbalistul sunt împreună de mai bine de 7 ani și au împreună doi copii, pe băieții Milan ( 4 ani) și Sasha ( 2 ani).

Foto: Arhiva OK!, Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA