Gestul șocant făcut de Catherine Zeta-Jones. L-a sărutat pe buze pe socrul său în vârstă de 100 de ani

Catherine Zeta Jones și soțul său, Michael Douglas, sunt împreună de 17 ani și au doi copii, dar nimeni nu și-ar fi imaginat că frumoasa actriță de 48 de ani este atât de apropiată de socrul său, legendarul actor Kirk Douglas, în vârstă de 100 de ani.

Prezentă la Gala Legacy of Vision din Los Angeles, alături de soț și de socrii, frumoasa Catherine Zeta-Jones a făcut un gest care a șocat audiența. În timp ce Michael Douglas stătea de vorbă cu mama lui vitregă, Anne Douglas, în vârstă de 98 de ani, Catherine l-a luat prin surprindere pe socrul său, Kirk Douglas, și l-a sărutat pe buze. Bineînțeles, întregul moment a fost surprins de fotografi, căci nu mereu ne este dat să vedem un sărut între noră și socru la un eveniment oficial, mai ales când diferența de vârstă între cei doi este de peste 50 de ani.

Îmbrăcată într-o rochie foarte sexy, decoltată, de un albastru electric, actrița a făcut furori la acest eveniment, cu această siluetă de invidiat. Gestul pe care l-a făcut a rămas de neînțeles pentru unii dintre fanii actriței. Atât de multă admirație are pentru tatăl soțului său, încât să-l soarbă din priviri și chiar să-l sărute, chiar dacă vorbim de  unul dintre cei mai cunoscuți și mai longevivi actori de la Hollywood? Ei bine, în familia lor asta este ceva normal, din câte vedem în fotografii, căci actrița a făcut această mișcare de a-l săruta pe socrul său chiar în fața fiului lui, respectiv soțul actriței.

La eveniment au fost împreună, Catherine, Michael și părinții acestuia, dar și fiul cel mare al actorului, Cameron (38 de ani), din căsătoria anterioară cu producătorul de film Diandra Luker. Pe Carherine și pe Michael îi despart 25 de ani diferență de vârstă, dar îi unește o căsătorie de 17 ani, doi copii minunați și o dragoste nebună. 

Foto: Splash NewsINAPOI LA PRIMA PAGINA