Gestul surprinzător făcut de Lady Gaga pentru fanii săi, după ce și-a anulat concertul

Luni, o mulțime de fani de-ai lui Lady Gaga s-au strâns în fața hotelului în care artista era cazată în Montréal, după ce concertul său a fost anulat. Cântăreața de 31 de ani a răcit teribil după ce săptămâna trecută a cântat în ploaie, așa că a fost nevoită să anuleze concertul de aseară din Canada.

Chiar dacă au fost dezamăgiți de veste, fanii au venit la fereastra ei pentru a-și arăta susținerea, așa că artista a ieșit și ea să îi salute de la balcon. Și pentru a compensa lipsa  de pe scenă, Gaga a făcut un gest incredibil de frumos pentru sutele de fani care au vrut să o vadă, chiar și de la distanță.

Cântăreața a distribuit pe contul său de Snapchat o fotografie cu vederea de la balconul său, protagoniști fiind chiar fanii entuziaști care cântau una dintre cele mai noi piese ale sale. „Doar monștrii ar aduce concertul la mine”, a scris Gaga, referindu-se la fanii săi pe care îi alintă monstruleții. „Vă mulțumesc pentru gândurile bune și pentru că mi-ați cântat, mulțumesc mai mult decât vă închipuiți. Nu puteam să fiu mai tristă din cauza că nu reușesc să țin concertul din seara asta”.

În semn de mulțumire și apreciere pentru efortul fanilor de a veni la hotelul ei, artista a făcut cinste cu pizza pentru toată lumea: ” Trimit gratuit pizza pentru fanii din fața hotelului meu William Gray Montréal”. Acesștia din urmă au fost super fericiți, ba chiar s-au fotografiat cu feliile de pizza în mână.

Foto: Snapchat, TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA