Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit după doi ani de relație

Formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din noua generație și se potriveau de minune. Ea este un model celebru, unul dintre îngerașii Victoria’s Secret, iar el un cântăreț de mare succes, cu o mulțime de piese în topurile muzicale. Deși păreau fericiți și nu dădeau semne de răcire a relației, Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit după doi ani de relație.

Au apărut de nenumărate ori împreună pe covorul roșu de la eveniment, au realizat ședințe foto hot pentru reviste celebre, ba chiar își declarau iubirea pe rețelele de socializare. Acum, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Gigi (22) și Zayn (25) au confirmat separarea prin intermediul rețelelor de socializare. Artistul le-a spus fanilor săi de pe Twitter că îi poartă un mare respect fostei sale iubite: Gigi și cu mine am avut o relație incredibilă, cu multă iubire, o relație distractivă și îi port un mare respect lui Gigi ca femeie și ca prieten. Are un suflet incredibil de bun. Le sunt recunoscător tuturor fanilor pentru că respectă această decizie dificilă și viața noastră privată în aceste momente. Am fi vrut să vă dăm noi știrea asta primii. Vă iubim pe toți.

De asemenea, Gigi a scris și ea un mesaj pe Twitter în legătură cu despărțirea de partenerul său de viață: „Declarațiile despre despărțiri par adesea impersonale pentru că nu există un mod bun în care poți explica în cuvinte ceea ce doi oameni au experimentat de-a lungul a câțiva ani, nu doar în relație, ci în viață în general. Sunt recunoscătoare pentru dragostea, timpul și lecțiile de viață pe care Zayn mi le-a dat. Îi doresc tot ce este mai bun și voi continua să-l susțin ca pe un prieten pentru care am un imens respect și sentimente. Cât despre viitor, fie ce-o fi!”

Cei doi au pozat și în ipostaze intime

Cei doi nu au menționat motivele despărțirii, dar, potrivit The Sun, programul încărcat și distanța ar fi fost de vină pentru această ruptură în cuplu. O sursă a declarat: „Nu mai formează un cuplu, dar rămân apropiați și se susțin unul pe celălalt.” Zayn și Gigi și-au început relația în noiembrie 2015, după ce cântărețul a curatat-o pe frumoasa blondă la petrecerea de după un show marca  Victoria’s Secret, în New York.

Foto: Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA