Gol-pușcă! Uite cât de sexy este soțul lui Jennifer Aniston!

I-am plâns de milă atunci când Angelina Jolie i l-a suflat pe Brad Pitt, însă acum ne dăm seama că ce era pentru Jennifer Aniston era pus deoparte și aștepta să fie revendicat. Glumim, desigur, însă nu putem nega faptul că Jennifer Aniston a traz lozul cel norocos cu Justin Theroux. Este tânăr, o iubește și este incredibil de HOT!

justin-theroux-1
Justin are 44 de ani

Jennifer Aniston este o femeie norocoasă! Justin Theroux este unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood, iar de asta ne-am convins când am văzut cadrele inedite din noul episod al serialului ”The Leftovers”, în care acesta joacă.

justin-theroux-2-
Cu totul la vedere

Astfel, în episodul ”International Assasin”, Justin Theroux, 44, apare aproape gol, în baie, lăsându-și la vedere abdomenul sculptat și silueta fit.

justin-theroux
Și-a arătat abdomenul sculptat

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete, organizate la reședința lor din Bel-Air, în luna august.

La ceremonia secretă au participat doar prietenii apropiați ai cuplului, printre care Lisa Kudrow, Ellen DeGeneres, Chalsea Handler și Emily Blunt.

Nunta a avut loc la trei ani după ce Justin Theroux a cerut-o de soție pe Jennifer Aniston, și cu câteva zile mai devreme de aniversarea actorului.

Sursa foto: HBOINAPOI LA PRIMA PAGINA