Goldie Hawn (71), nemachiată la cumpărături!

Pe covorul roșu e o divă! Una nemuritoare, căci la cei 71 de ani ai săi, Goldie arată încă foarte bine, reușind să atragă privirile admirative ale tuturor celor din jur. În viața de zi cu zi, însă, altfel stau lucrurile.

Pe covorul roșu, alături de Kurt Russell, partenerul ei de viață

Are o carieră fantastică în spate, o familie reușită și multe motive să zâmbească pentru tot restul vieții ei. Goldie Hawn este acea sursă de energie inepuizabilă, pe care nu contenim s-o admirăm. Totuși, cele mai recente fotografii surprinse de paparazzi ne fac s-o recunoaștem cu greu pe legendara actriță.

Goldie Hawn, fără make-up

Vizibil îmbătrânită, dar și fără make-up, imaginea reală actriței este departe de cea pe care o afișează pe covorul roșu, atunci când apelează la o armată de stiliști. Aceasta se afla prin Brentwood, la cumpărături de cosmetice, când paparazzi au surprins-o.

Și-a protejat chipul cu ochelari supradimensionați

La un moment dat, deranjată de insistența paparazzilor, Goldie și-a pus ochelarii de soare, în speranța că aceștia îi vor acoperi chipul nemachiat. Din păcate pentru ea, paparazzi au surprins-o și-nainte de acest moment, iar aceste fotografii au împânzit rețelele de socializare.

Goldie Hawn, 71

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA