Anca Serea, mamă pentru a cincea oară?

E una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, dar și una dintre cele mai curajoase, având deja acasă 4 copii.

Anca Serea Adi Sina
Anca Serea şi Adi Sînă

Încă de la căsătoria ei cu Adi Sînă, vedeta postului Prima TV ne-a spus că-și mai dorește un copil, chiar dacă acasă mai are alte patru odrasle.

Așa se face că, după nașterea lui David (13) și a lui Sarah (7 ani), din prima căsătorie a Ancăi cu Filip Poplingher, și cea a lui Noah (3 ani și jumătate) și a Avei (2), ai căror tată este actualul ei soț, artistul Adi Sînă, se pare că Anca Serea se pregătește să schimbe din nou scutece.

„Nu comentez nimic despre acest subiect și nimic ce ține de viața privată. Este treaba noastră și numai a noastră. Ne-ați prins greșit. În acest moment (n.r: ieri, duminică după-amiază) plecăm în Austria, în vacanță, la schi în stațiunea Innsbruck. Vorbim când ne întoarcem în țară. Vom fi plecați două săptămâni”, a declarat Anca Serea pentru WOWbiz.ro, cu reținerea firească a femeilor însărcinate care evită să vorbească despre acest subiect până trec în al doilea trimestru de sarcină.

 

 INAPOI LA PRIMA PAGINA