Angelina Jolie și Brad Pitt au „adoptat“ al 7-lea copil sau, mai bine zis, o familie întreagă!

Umba vorba prin târg că soții celebri, dependenți de activism umanitar și acțiuni caritabile, s-au gândit să adopte din nou. Clanul Jolie-Pitt, care consistă din trei copii adoptați și trei naturali, s-au lăsat fermecați de un băiat dintr-o familie cu 13 copii din mahalaua Siem Reap, Cambodgia pe care vor să-l adopte. Jumătate de adevăr există…

Căci Angie (40), cu un suflet de mamă devotată și sensibilă, chiar a “adoptat” un băiețel pe nume Allouy Shoun. De fapt, nu doar pe el, ci pe întreaga lui familie. Allouy mai are 12 frați și provine “dintr-o familie foarte săracă ce trăiește în mahalaua Siem Reap”, cu vârste cuprinse între 16 luni și 23 de ani. Tatăl lor este, pe deasupra, și “prea bolnav pentru a munci”, conform surselor citate de Radar Online. Aceste surse necunoscute vorbesc despre adopția unui băiețel al familiei – a cărui vârstă nu se cunoaște. “Angie a jurat să plătească mai mult de 1 milion de dolari pentru a ajuta familia și a-l adopt ape Allouy”, au adăugat acestea.

Angelina Jolie arrives at LAX airport with her kids - Maddox, Pax, Zahara and Shiloh. Pictured: Angelina Jolie, Kids Ref: SPL1162834  271015   Picture by: MONEY$HOT / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com
Angelina Jolie cu Maddox, Pax, Zahara și Shiloh

Actrița devenită regizoare și soțul ei la fel de celebru i-au cunoscut în timpul filmărilor lui Angie pentru adaptarea autobiografiei activistei umanitare cambodgiene Loung Ung “First They Killed My Father”, care va apărea la final de 2016.

Adevărul este că Angie și Brad, împreună cu cei 6 copii ai lor – Maddox, 14, Zahara, 10, Shiloh, 9, Pax, 12, Knox, 6, și Vivienne, 6 – s-au apropiat foarte mult de familia numeroasă. Au atât de multă grijă de ea, că se poate vorbi de o adopție metaforică, neoficială. Totul pare a fi pornit de la Shiloh, fiica de 9 ani a cuplului celebru, cât și Zahara, care s-au apropiat foarte mult de copiii cambodgieni pe care i-au cunoscut în vizitele la filmările filmului mamei lor.

Tot cei de la “Radar Online” dezvăluie că tânăra Leida Shoun, în vârstă de 16 ani, a cunoscut familia Jolie-Pitt în timpul unei plimbări după filmări. Starurile au fost destul de generoase, cumpărându-i familiei fetei haine, biciclete și diverse bunătăți pentru copii.

O parte din familia ajutată de Jolie-Pitt
O parte din familia ajutată de Jolie-Pitt

“Aveam o singură bicicletă pentru toți dintre noi și era veche. Așa că darurile lor au fost incredibile. Shiloh și Zahara, dar și familia lor sunt oameni foarte buni. Îi cunoaștem de ceva vreme, sunt sponsorii noștri. Ne-au dus și la magazinele din Angkor Centre, ne-am jucat acolo”, a mărturisit Leida pentru tabloid, cu acordul tatălui ei, Mansaret.

Povestea adopției propriu-zise a fost negată vehement de guvernul cambodgian, prin purtătorul de cuvânt al Administrației Adopțiilor Internaționale, Sao Samphois: “Am văzut zvonul pe Facebook, dar e doar atât, un zvon”. Mai mult, Angelina nu a luat legătura cu Administrația în timpul călătoriei sale în Cambodgia de luna trecută. Și chiar dacă ar dori ea și soțul ei de 52 de ani, Brad, să adopte oficial, legal este imposibil pentru că America a suspendat adopțiile din acea zonă din 2001.

Pozele cu copiii cambodgieni și familia Jolie-Pitt, aiciINAPOI LA PRIMA PAGINA