Anne Hathaway va avea o fetiță?

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Anne Hathway a organizat o petrecere minunată în cinstea primului ei copil, la care au luat parte mai mulți invitați de seamă, printre care și colege de breaslă de-ale lui Anne.

Exclusive... 51984531 Pregnant Anne Hathaway shows off her massive baby bump while out for a stroll in Los Angeles, California on March 1, 2016. Anne is expecting her first child with husband Adam Shulman FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Este însărcinată pentru prima dată

Primăvara aceasta, Anne Hathway va aduce pe lume primul copil al cuplului. Și deși nu a dezvăluit încă sexul viitorului ei copil, tabloidele americane susțin că e vorba de o fetiță. Cum au ghicit asta?

Ei bine, după cadourile primite de Anne la petrecerea ”baby shower”, pe care a organizat-o weekendul trecut. Mai multe cadouri erau împachetate în roz, o culoare despre care știm cu toții că este predominantă în cazul fetițelor.

camila alves
Cadoul Camilei este într-o cutie roz

Mai mult de atât, cadoul soției lui Matthew McConaughey, al Camilei Alves, avea gravat litera ”G”, inițială care nu corespunde nici cu numele lui Anne, nici cu cel al soțului ei, Adam, ceea ce ne face să credem că este vorba de inițiala numelui viitorului copil al lui Anne.

Așadar, rămâne de văzut dacă tabloidele au intuit sexul copilului sau nu.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA