Aroganță de vedetă! Ce a făcut Madonna la ultimul ei concert?

Nimeni nu-i contestă valoarea, însă parcă nu ar strica un strop de discreție și modestie în viața Madonnei. Cea mai recentă ”aroganță” a cântăreței i-a revoltat chiar și pe fanii ei.

Ieri seară, Madonna a susținut un concert în Londra, în fața a sute de mii de oameni. Imediat după concert, artista a fost văzută pe bancheta din spate a unei mașini, pregătită să plece spre reședința sa din vestul Londrei.

Amănuntul care i-a revoltat, însă, chiar și pe fanii actriței a fost faptul că mașina cu care se deplasa artista părea că are montat ilegal un girofar în bord.

poza
S-a folosit de un girofar pentru a ajunge mai repede la destinație

Unii martori, susțin că artista s-a folosit de acest girofar pentru a-și face loc mai ușor prin traficul londonez aglomerat. ”A folosit o mașină falsă de poliție”, a povestit pe Twitter un bărbat enervat de aroganța artistei.

”Nimeni nu se mișca, apoi toată lumea a început să se dea la o parte pentru o mașină care avea un girofar în funcțiune. Când a apărut mașina în câmpul meu vizual, am crezut că este un polițist sub acoperire. Avea și semnale acustice, așa că i s-a făcut loc. (…) Câțiva șoferi s-au enervat destul de tare. Apoi când m-am uitat mai bine am văzut că în mașină este Madonna. Era scoasă afară din mulțime cu semnale acustice și luminoase.”

E important de știut că instalarea unui astfel de dispozitiv este complet ilegală și că persoana în cauză riscă pușcărie de până la șase luni.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA