Bruce Willis, îndrăgostit şi fericit

Actorul care este gata oricând să salveze lumea, a făcut zilele acestea câteva declaraţii neobişnuite pentru el. Pentru prima oară, el a vorbit despre sentimentele faţă de soţia lui, Emma Heming şi despre cum s-a simţit când a divorţat de fosta nevastă, Demi Moore. “Nu credeam că o să mă mai îndrăgostesc vreodată”, a spus el.

Bruce Willis (55) a recunoscut că până s-o întâlnească pe frumoasa Emma Heming, un cunoscut model britanic, renunţase la ideea de a mai iubi vreodată. “N-am fost niciodată mai fericit ca acum. Simt că plutesc când sunt cu Emma”, s-a confesat el. Actorul a divorţat de Demi Moore în 2000 şi s-a recăsătorit în martie 2009. “Sentimentele pe care la am acum vin după o perioadă îndelungată în care m-am simţit extrem  de singur şi deşi încercam să mă conving că mi-e mai bine aşa, de abia acum îmi dau seama cât de mult aveam nevoie să iubesc şi să mă simt iubit. Eram convins că nu o să fiu în stare să mă ataşez de nimeni. Sunt o persană complicată şi comodă şi mereu am căutat pe cineva care să se muleze după programul meu. Nu speram să mai întâlnesc o femeie care să mă iubească aşa cum sunt”, a completat el.

Bruce a mai recunoscut că a suferit foarte mult după despărţirea de Demi Moore şi că l-au ajutat sfaturile lui Will Smith. El a fost cel care l-a convins să rămână în relaţii bune cu fosta soţie şi actualul ei soţ, Ashton Kutcher, pentru binele celor trei fete ale lor, Rumer, Scout şi Tullalah.
Să aibă zvonurile legate de o posibilă despărţire a lui Demi de Ashton vreo legătură cu aceste declaraţii ale actorului?INAPOI LA PRIMA PAGINA