Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas s-au împăcat?

Citeste tot despre:

Zvonul vine dinspre o sursă din anturajul faimosului cuplu, care susţine că actorul s-a mutat înapoi în căminul conjugal din Bedford (New York), alături de Catherine şi de cei doi copii ai lor, Dylan şi Carys

Sursa susţine că mutarea s-a produs la insistenţele lui Michael (69) de a mai da o şansă căsniciei lor de 13 ani şi că nu este, cu siguranţă, un pas făcut doar de dragul copiilor. "Michael a rugat-o pe Catherine să mai încerce o dată şi ea a fost de acord", a explicat prietenul de familie pentru The Sun. "Când relaţia mergea bine, erau un cuplu fantastic, aşa că au decis să rezolve împreună fiecare problemă pe care o au acasă. E o veste extraordinară, iar Catherine este în culmea fericirii."

Şi ar fi bine ca zvonul să se confirme. Nu de alta, dar cei doi au trecut prin atâtea probleme, printre care afecţiunea bipolară a lui Catherine (44) şi mai ales lupta cu cancerul dusă de Michael. Au fost unul dintre cele mai solide şi frumoase cupluri de la Hollywood. Şi ar putea fi în continuare.

Acest zvon vine după ce faimoşii actori au anunţat că intră intr-o perioadă de separare (de probă) în luna august. Iar duminică, ce-i drept, înfăţişarea radiantă a Zetei-Jones, de la evenimentul Dance Alliance Foundation Gala, din New York, pare să susţină această informaţie. Cu atât mai mult cu cât actriţa avea în continuare verigheta pe deget.

Foto: WENNINAPOI LA PRIMA PAGINA