Ce facultăți au făcut vedetele

Probabil că atunci când te gândești la vedete, te gândești că nu au studii, nu sunt printre cei mai deștepți oameni și nici nu strălucesc în vreun domeniu, decât în tot ce înseamnă să arăți bine. Dar, lucrurile nu stau chiar așa. Foarte multe vedete au studii superioare, iar unele sunt chiar geniali în domeniul studiat. Iată ce facultăți au vedetele și cât de inteligente sunt.

ce facultati au facut vedetele
Myiam Biliak, și-a terminat studiile superioare în neuroștiințe

Mayim Bialik, care și-a început cariera de mic copil ca actriță, și-a luat o pauză din actorie la un moment dat pentru a finaliza un capitol important din viață, studiile. Aceasta a studiat la UCLA (Universitatea din California, Los Angeles) ebraica și neuroștiințe. După terminarea facultății, Biliak nu s-a mulțumit cu atât și a făcut și masterul în neuroștiințe.

ce facultati au facut vedetele
Wladimir Klitschko a terminat studii în sport și vorbește 3 limbi

Fanii boxului vor fi mirați că eroul lor preferat, Wladimir Klitschko, și-a obținut licența în sport, de asemenea sportivul vorbește trei limbi.

ce facultati au facut vedetele
Ken Jeong, un comediant pe cinste, care are diplomă de doctor

Cine ar fi crezut că simpaticul actor, Ken Jeong, care apare în trilogia Hangover, este de fapt absolvent al facultății de medicină? Actorul a absolvit la Universitatea din Nord Carolina la Chapel Hill în 1995. Soția sa, ea însăși inginer, l-a încurajat pe soțul ei să exploreze dorința și talentul de a juca.

ce facultati au facut vedetele
Dr. House aka Hugh Laurie, este antropolog și arheolog pe hârtie

Actorul Hugh Laurie, care joacă rolul celui mai admirat doctor, Dr. House, a terminat studiile la Universitatea din Cambridge, Colegiul Selwyn. Acesta a studiat antropologie și arheologie.

ce facultati au facut vedetele
Eva Longoria, studii în kinetoterapie

Eva Longoria, una dintre nevestele din serialul Neveste Disperate, chiar dacă are rolul nevestei fără scrupule, ce vreau doar bani, Eva a fost foarte silitoare. Aceasta a studiat la Universitatea Kingsville din Texas kinetoterapie. Și-a definitivat studiile cu un master la Universitatea Northridge, California, a luat diplomă în studii Chicano.

ce facultati au facut vedetele
James Franco a făcut 3 facultăți simultan

Un alt creier genial de la Hollywood este și James Franco, care are o carieră imensă pentru un actor. Acesta s-a mutat în New York și a studiat simultan la Universitatea din Columbia, de unde a plecat cu diplomă în literatură, Universitatea din New York, de unde a ieșit cu diplomă de regizor, și Colegiul Brooklyn, unde a studiat literatură fantastică. La Universitatea Yale și-a definitivat deisertația în engleză și participă la diverse evenimente de literatură și poezie.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA