Ceaiuri de slăbit folosite de vedete

Vedetele sunt invidiate, deseori, pentru modul impecabil în care se prezintă, dar puțini știu câte eforturi fac acestea pentru a ajunge la siluete demne de admirat. Unele merg  zi de zi la sală, altele au optat pentru cure de slăbire drastice sau pentru diverse operații care le-au ajutat să scape mai rapid de kilogramele în plus ori au băut „licori magice”. Iată câteva dintre ceaiurile de slăbit folosite de vedete:

Ceaiuri de slăbit folosite de vedete: Oprah a optat pentru cel verde

Printre ceaiurile de slăbit folosite de vedete este și cel verde. În emisiunea ei, Oprah Winfrey a promovat consumul de ceai verde care datorită conținutului de cofeină și a menținerii unui nivel optim al insulinei ajută la slăbire. Ceaiul verde te ajută să slăbești pentru că îți grăbește metabolismul, ceea ce înseamnă că arzi calorii mai rapid. Ba chiar, statisticile arată că persoanele care fac mișcare și beau ceai verde reușesc să slăbească de două ori mai repede. Totul se datorează antioxidanților care se găsesc din plin în acest tip de ceai.

Ceaiuri de slăbit folosite de vedete
Oprah

Și „Canadian Tea” se numără printre ceaiurile folosite de vedete. Minodora a reușit să dea jos peste 20 de kilograme cu ajutorul acestei licori magice. Minodorei și-a dorit mereu să scape de kilogramele în plus. A reușit abia acum trei ani, când a combinat dieta cu sportul și cu un aliat pe bază de plante, și anume „Canadian Tea”. Acest ceai conține bucăți de aloe vera, măr, rădăcini de lemn dulce, fructe de măceș, granule de ceai roșu african etc.

Cât de eficiente sunt ceaiurile de slăbit folosite de vedete

De asemenea, Rithual Silhouette se numără printre ceaiurile folosite de vedete. Una dintre personalitățile publice care au apelat la acest ceai ca să își recapete silueta de dinainte de sarcină este Giulia. Acum trei ani, cântăreața a optat pentru acest ceai din plante. „M-a ajutat la eliminarea kilogramelor în plus, dar și la detoxifiere organismului. După naștere, am băut zilnic ceaiul și am slăbit 18 kg”, povestește Giulia. Pe lângă alte ingrediente naturale, ceaiul care a ajutat-o pe solistă mai conține pulbere din cozi de cireșe, pulbere de mătase de porumb, pulbere din flori de soc, lămâie etc.

Ceaiuri de slăbit folosite de vedete
Cătălin Botezatu

Tot printre ceaiurile de slăbit folosite de vedete este și cel detoxifiant Zein. Cu ajutorul acestei licori magice designerul Cătălin a reușit să scape, în doar câteva săptămâni, de cele opt kilograme care îl făceau să nu se mai simtă chiar bine în propria piele. Acest ceai conține mușețel, fenicul, floare de violetă, petale de trandafir.INAPOI LA PRIMA PAGINA