Cu cine a înlocuit-o Robert Pattinson pe Kristen Stewart?

Citeste tot despre:

, ,

Se pare că actorul de 27 de ani a reuşit, într-adevăr, să treacă peste fosta lui iubită infidelă şi s-a orientat extrem de bine acum, idila lui cu fiica lui Sean Penn părând din ce în ce mai verosimilă.

Dylan Penn, frumoasa blondă de 22 de ani, este noua pasiune a starului, conform unor surse citate de E! Online. Cei doi au fost fotografiaţi împreună în Hollywood, la o petrecere în Viper Room. Însă această relaţie nu pare să fie deloc pe placul lui Sean Penn, care ar fi conştient că fiica sa este îndrăgostită de Rob. „Sean a discutat recent cu el. Ştie cum e să fii un actor tânăr şi de succes, înconjurat de femei frumoase. Dar să nu se apropie prea mult de fata lui dacă nu vrea nimic serios, nu vrea să o vadă pe Dylan suferind“, ar fi spus o sursă.

Nu ştim sigur ce gânduri are starul din „Twilight“, după atâtea împăcări şi despărţiri cu Kristen Stewart, cu care a avut o relaţie de 4 ani. Este greu de crezut că a început deja o relaţie serioasă cu fiica lui Sean Penn. Totuşi, gura târgului spune că Dylan e înnebunită după el şi că ies împreună de doua luni de zile deja. Aşteptăm confirmarea!

Foto: Wenn, Lucas Passmore Tumblr
 INAPOI LA PRIMA PAGINA