Cu cine s-a cuplat Zac Efron?

Citeste tot despre:

, , , ,

Actorul de 24 de ani din "High School Musical" a fost zărit în urmă cu câteva zile la o cină romantică alături de o tânără cuceritoare, despre care se spune că s-a iubit şi cu starul din Twilight, Taylor Lautner. Despre cine e vorba?

Nimeni alta decât fiica de 22 de ani a legendarului artist Phil Collins, Lily Collins (foto jos). Ea şi Zac au fost văzuţi ieşind împreună la restaurantul STK, din West Hollywood – şi plecând împreună de la cina romantică. Un nou cuplu hot la Hollywood e pe cale să se formeze?

Interesant e că amândoi au fost implicaţi anterior în relaţii cu cei cu care au împărţit platourile de filmare: Zac a devenit celebru iubindu-se cu partenera sa din High School Musical, Vanessa Hudgens (nu, nu stricaţi povestea, gândindu-vă că Lily seamănă cu Vanessa!), iar ea se spune că a fost cu colegul ei din pelicula Abduction, Taylor Lautner.

Poate că e momentul să se bucure de o reuşită şi în viaţa amoroasă, de vreme ce le merge atât de bine pe plan profesional: Lily Cole o va juca pe Albă ca Zăpada în mult aşteptata adaptare pentru marele ecran a basmului, iar Zac filmează acum pentru The Paperboy, alături de Matthew McConaughey şi Nicole Kidman.

Foto: ReutersINAPOI LA PRIMA PAGINA