Cu cine s-a iubit Valentina Pelinel

Înainte să izbucnească scandalul privind amantlâcul dintre model și fostul acționar la clubul Dinamo, Valentina Pelinel a fost o prezență destul de discretă în showbiz-ul românesc. Desigur, a avut parte de un mariaj nereușit cu Cristian Boureanu, care s-a soldat cu un divorț, însă în afară de această relație, nimeni nu prea știe cu cine s-a iubit Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel vacanta
Valentina este acum însărcinată, iar tatăl copilului se presupune că este Cristi Borcea

Totuși, în lumina celor întâmplate recent, tabloidele din România au scos la iveală mai multe detalii despre viața amoroasă a modelului. Haideți, așadar, să-i trecem și noi în revistă pe cei care au făcut parte din viața amoroasă a modelului, dar și pe cei despre care doar s-a zvonit că au trecut prin patul ei.

Cu cine s-a iubit Valentina Pelinel: Cristian Boureanu

Cei doi au avut o relație de nouă ani, dintre care șapte și i-au petrecut ca fiind căsătoriți. În tot acest timp, cei doi pozau ca un cuplu fericit. Singurul lucru care, aparent, le umbrea fericirea era faptul că cei doi nu reușeau să devină părinți.

valentina-pelinel-si-cristian-boureanu_
Au avut o relație timp de nouă ani

La un moment dat însă cei doi au decis să divorțeze. Se întâmpla în 2014, când Valentina și Cristi au anunțat că vor merge pe căi separate în viață, dar că totul se va derula civilizat și că vor rămâne prieteni.

Nu știm cât de bine le-a ieșit treaba asta, mai ales că acum a ieșit la iveală că Valentina și-a înșelat soțul cu Cristi Borcea.

Spunând asta, ne îndreptăm spre un alt bărbat cu care s-a iubit Valentina Pelinel: Cristi Borcea

Și ce iubire! Una plină de scandal, din care au ieșit ”șifonate” mai multe persoane.

Se presupune că tocmai această idilă păcătoasă dintre Valentina Pelinel și fostul acționar al clubului Dinamo a stat la baza divorțului dintre fostul model și omul de afaceri, Cristian Boureanu.

Cu toate că Valentina Pelinel nu a confirmat nicicând această relație, Alina Borcea, actuala soție a lui Cristi Borcea, a avut grijă s-o facă în mod repetat, la toate televiziunile unde a mers pentru a-i spune Valentinei Pelinel să nu se mai bage în mariajul ei. Un lucru important de știut este că Valentina Pelinel este în acest moment însărcinată în patru luni și că tatăl este nimeni altcineva decât Cristi Borcea, date fiind toate circumstanțele acestui scandal.

Victor Hugo Gonzales este un renumit designer cu care, chipurile, Valentina Pelinel ar fi avut o relație amoroasă chiar înainte să-l cunoască pe politicianul Cristian Boureanu. Se întâmpla pe când Valentina locuia în New York și-și exercita meseria de model pe catwalk-uri faimoase.INAPOI LA PRIMA PAGINA